Thursday

Performance Drink Shaklee

Pagi ni saya nak review mengenai Performance Drink.

Performance Drink
****************


♥ Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.

♥ Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.

♥ Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.

♥ Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.

♥ Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.

♥ Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum. Ia bole tolong cegah dehydration tu.

Di bawah ini adalah Rencana mengenai Performance Drink di dalam Majalah ISihat.Biasanya, orang yang aktif bersukan seperti berlari dan cycling suka mengambil minuman isotonik untuk
mencegah dehydration. Oleh kerana Performance Drink pun berfungsi seperti itu, maka amat sesuailah untuk orang yang menggemari aktiviti luar sebegini untuk mendapatkannya. Lebih sihat tanpa perwarna dan perisa tiruan.

Di bawah ini adalah Testimoni seorang pengguna yang mengamalkan Performance Drink. Jom Baca...=)   


Berminat untuk order tapi tak tahu caranya ?
Boleh hubungi saya, 

Ruzidah bt Abdullah
Shaklee ID : 933174
✎ sms/whatsapp: 0136691930
✍ pm fb: Ruzidah.Abdullah
✍ pm fb: VitaOnlineShop
✉ email: ruzidah@gmail.com