Tuesday

Mengurangkan Sakit Sendi dengan AJHT Shaklee

AJHT ? AJHT adalah singkatan untuk Advanced Joint Health Tablet. Fungsinya ialah untuk menyokong kesihatan sendi. Biasanya sendi mula mengalami masalah apabila umur makin meningkat.

Sendi-sendi dalam badan kita ini membentuk hubungan antara tulang temulang yang memberi sokongan dan membantu kita bergerak. Ia terdiri dari tulang rawan (yang lembut tu), ligamen, tendon, dan cecair sinovia (sebagai pelincir) yang beri keselesaan dan bantu menyerap hentakan dari impak fizikal.

Bila umur semakin meningkat, tulang rawan menyusut secara semulajadi. Tekanan fizikal yang berterusan boleh mempercepatkan kerosakan tulang rawan dengan mencetuskanpembebasan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ini yang sebabkan joint discomfort.

Bagaimana AJHT bertindak?
Joint Health Tablet ni membantu kita dalam 3 cara:

1. Menyokong keselesaan sendi: Ekstrak Boswellia menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan.
2. Bertindak sebagai 'kusyen': Ekstrak jagung membantu mengekalkan tulang rawan

3. Memelihara tisu penyambung yang sihat: Zinc, copper, manganese and vitamin C merupakan nutrien penting dalam kesihatan sendi dengan membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberikan kekuatan dan struktur terhdap sendi.


Apakah gabungan terbaik untuk memelihara sendi yang kuat?
Sekiranya anda mempunyai bajet lebih, saya sarankan anda supaya mengambil kombinasi AJHT, Omega Guard dan Ostematrix.Hubungi saya untuk maklumat lanjut

Ruzidah bt Abdullah || Shaklee ID : 933174
✎ SMS/WHATSAPP: 0136691930
✍ FB: Ruzidah Abdullah || PAGES: VitaOnlineShop
✉ email: ruzidah@gmail.com

COD SEKITAR BANTING dan DENGKIL
POS KE SELURUH MALAYSIA